Over Ons

Ma t/m vrij - tussen 8 / 18 uur

Het timmerbedrijf van Apeldoorn

Welkom bij Vosselman Timmerwerken, uw toegewijde specialist op het gebied van timmerwerk. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we gegroeid van een bescheiden bedrijfje in Apeldoorn tot een gerenommeerde naam in de branche.

Onze passie voor ons vak straalt door in alles wat we doen, en we hechten veel waarde aan tevreden klanten. Daarom streven we er altijd naar om de beste service te bieden. Bij Vosselman Timmerwerken staat kwaliteit en vakmanschap centraal. Of het nu gaat om het plaatsen van raamkozijnen, het renoveren van trappen of zelfs het uitvoeren van complete verbouwingen, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw timmerwerkbehoeften te voldoen.

Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken en uw verwachtingen te overtreffen. Bij Vosselman Timmerwerken streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in ons werk.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom klanten keer op keer voor ons kiezen.

Bedrijfs missie

Bij Vosselman Timmerwerken is onze missie om hoogwaardig timmerwerk te leveren dat vakmanschap, duurzaamheid en klanttevredenheid weerspiegelt. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door middel van uitmuntendheid in elk project dat we uitvoeren.

Onze missie is gebaseerd op de volgende pijlers:

  1. Vakmanschap

  2. Duurzaamheid

  3. Klanttevredenheid

Waarom kiezen voor ons?

Klanttevredenheid staat centraal bijVosselman Timmerwerken, samen maken we jou project tot een succes!