Timmerwerk op maat

Het Klusbedrijf in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een ervaren vakman in Apeldoorn en de omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8 en 18

Vraag een offerte

Over ons

Het Klusbedrijf

Welkom bij Vosselman Timmerwerken, dé specialist op het gebied van timmerwerk. Ooit begonnen als een bescheiden bedrijfje in Apeldoorn, hebben wij inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in het vak.

Wij zijn trots op ons werk en hechten veel waarde aan tevreden klanten. Daarom bieden wij altijd de beste service aan onze klanten. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons centraal. Of je nu een overkapping wilt laten plaatsen, inbraakbeveiliging nodig hebt of zelfs een complete verbouwing wilt realiseren, bij Vosselman Timmerwerken ben je aan het juiste adres.

timmer en klusbedrijf Vosselman Timmerwerken
drechsler, handyman, tool-3394311.jpg
Diensten

Gespecialiseerd in:

01.

Maatwerk deuren en kozijnen

Ben je op zoek naar maatwerk houten kozijnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maatwerk kozijnen maken wij in alle vormen en maten, niks is te gek

02.

Veranda's en overkappingen

Ben je op zoek naar een houten veranda, welke ter plekke op maat wordt gemaakt? Dat is één van onze specialiteiten. Neem nu contact op!

03.

Inbraakbeveiliging

Ben je op zoek naar d ebeste bevieliging voor jouw woning of bedrijfspand? Dan ben je bij mij aan het goede adres, neem vrijblijvend contact op. 

04.

Dakkapel

Nieuwe dakkapel laten plaatsen of de oude restaureren? Ik maak neiuwe dakkapellen zelf, als is dus maatwerk. Neem vrijblijvend contact op. 

05.

Buitengesloten

Heb je jezelf buitengesloten? Kan gebeuren… neem contact op met 06-53375053 en ik kom er zo snel mogelijk aan.

06.

Overige werkzaamheden

Op zoek naar een vakman voor andere timmer werkzaamheden? Bijvoorbeeld voor boeidelen of een balkonhek. Neem vrijblijvend dan contact op. 

Reviews

Lees hieronder een aantal reviews van onze klanten of bekijk er meer op de review pagina, via onderstaande knop.

''De timmerman was professioneel, efficiënt en zeer vriendelijk. Ik kan Vosselman Timmerwerken ten zeerste aanbevelen voor elk maatwerkproject.''
''Ik heb onlangs een traprenovatie laten uitvoeren door Vosselman Timmerwerken en ik ben erg blij met het resultaat. Ze hebben de oude versleten treden vervangen door prachtige nieuwe houten treden die perfect passen bij mijn interieur.''
''De reparaties werden snel en efficiënt uitgevoerd, met aandacht voor detail. Mijn raamkozijnen zien er nu weer als nieuw uit. Ik waardeer de professionaliteit en expertise van Jan en zou hem zeker aanbevelen voor houtrotreparaties.''

Help! Ik heb mezelf buitengesloten....

Kan gebeuren, neem dan direct contact op met onderstaand telefoonnummer en we komen er zo snel mogelijk aan om je te helpen!